Saturday, November 26, 2011

Sunaton 5

Di rumah...


Ziyad dah tidur...sebenarnya dari dalam kereta lagi dia dah tertidur. Tapi dia tak ada cakap apa-apa. Fahim sudah mula mengadu sakit. Kami beri dia ubat tahan sakit. Fahim dah start menangis. Dia kata sakit. Kami suruh dia tidur...tapi knowing Fahim...dia memang susah sangat nak tidur. Apa yang boleh kami buat hanyalah bagi kata-kata semangat untuk dia. Tak boleh buat apa-apa lagi.


Last-last Fahim tidur....kesian dia..tapi nak buat macammana...itu antara benda yang perlu dia hadapi.. Tapi yang peliknya Ziyad sangat relax. Satu hari ini dia langsung tak mengadu sakit. Bila bangun tidur, makan nasi...dia habiskan masa main game dan tengok tv. Ubat tahan sakit pun dia tak makan. Samada dia memang tak rasa sakit ataupun dia tahan sendiri.


Fahim pula...lama-lama dia dah ok...walaupun ada kalanya dia mengadu juga sakit. Tapi bila dah asyik tengok tv...dia pun dah relax seperti Ziyad.


Cuma satu perkara saja. Sehingga entry ini ditulis kedua mereka tak nak pergi buang air kecil. Tapi berapa lama dia orang boleh tahan. Nak tak nak selepas ini kena pergi juga. Dan kami sedang menunggu....

1 comment:

Ummu Auni said...

hehe. pengalaman bersunat. nanti aku pula :)