Thursday, October 28, 2010

Good Luck Fahim

Fahim nak exam. 3 subject jer...Malay, English & Mathc.

Knowing Fahim...saya tahu dia mesti nak sentiasa duduk top list. Tapi untuk exam kali ini dia relax jer. Dia kata apa yang dia belajar senang (mula-mula dia cakap susah...tapi lepas tu dia cakap Fahim gurau..senang sebenarnya).

Tapi exam budak 5 tahun tak adalah saya tekan dia sangat. Apa2pun terpulang pada Fahim. Seminggu sebelum exam dia buat macam biasa jer. Tapi malam tadi..dia ada buka buku. Study. Yerla..sebab exam esok harinya. Sekejap jer pun dia study. Lepas tuh dia cakap senang jer. Tapi ada tambahan ayat..."tapi Fahim tak boleh yakin sangatlah."

Pagi tadi...saya tanya Fahim...dah ready nak exam? Fahim jawab," ok kot."

Ok Fahim...buat elok2 yer.

Note: Fahim dah tak request untuk kami hantar dia ke tadika. Kiranya menjadi juga taktik kami yer...hehe

2 comments:

Ummu Auni Afif said...

anak aku dah keluar result periksa dah...tak tahu bila dia exam..hihi

JiJie said...

kita org mmg akan tahu sbb info pasal exam dah letak dlm buku dia then parents kena sign