Sunday, March 7, 2010

Gambar baru

Modem rosak. Beberapa hari saya tak dapat update blog ini. Banyak benda yang hendak diupdate tapi saya tidak rasa hendak menulis malam ini. Jadi untuk kali ini biar gambar sahaja yang berbicara.
Gambar-gambar terbaru 3 beradik - Fahim, Ziyad & Munif.

8 comments:

-ummu amin- said...

jie, bila dah besar ziyad dgn fahim nmpk seiras sgt.. dua2 dah tembam yer.. cute.. munif ada lain sket mukanya..

najibah said...

Haah..ramai jugak cakap Fahim & Ziyad macam kembar..tapi mata saya tak pulak nampak camtuh..hehe
Munif kalau ikutkan macam Fahim masa kecik

Anonymous said...

kak jie,

anak kak jie yg sulung sgt handsome yer.....

*asl tak reply email kita??

najibah said...

fiza...akak tak terima pon mail awak..camner nak reply

Anonymous said...

uikss..

rasa dh btol kan?jijie11@yahoo.com?
punyerlah panjang kita tulis email....tak smpi rupenya....

najibah said...

haah betullah tuh
hehe..hantarlah balik..akak tungguh nih

Anonymous said...

Kami guru-guru di Sek Q-dees sangat sayangkan Fahim. Fahim sangat pintar, cepat menerima ilmu dan senang dididik. Dan kami doakan agar Fahim sentiasa menjadi anak yang soleh dan mendengar kata.

najibah said...

uiskk..ada cikgu2 Fahim yang membaca ke?
Anway thanks 2 all of u