Monday, June 28, 2010

Berita tertangguh 2

Bila suasana sejuk di dalam...panas di luar....menjadi sasaran cahaya matahari...letupan terjadi. Dummm!!!...Mulanya ingakan bunyi tembakan (apahal pulak ada orang nak tembak office kita orang)...rupa2nya bunyi cermin pecah. Cermin di bangunan boleh pecah macam itu sahaja. Rasa tak percaya...tapi itulah yang terjadi.

Cerita di atas adalah kisah benar diceritakan oleh saya...wartawan amatur dan tak bertauliah. Ini gambar2...sebagai bukti.

1) Cermin pecah!!


2) Cermin pecah lagi....tapi dipecahkan pula



3) Cermin dan ganti dengan board.


Habis berita tertangguh untuk June 2010.
The End

2 comments:

Ummu Auni Afif said...

la kenapa tak pakai board tu terus tutup cermin tu? tak perlu pecahkan

JiJie said...

taleh...sebab cermin tuh dah crack..so mmg kena pecahkan jugak